I must´ve done something right to deserve you in my life

Most of all, i´m just tired of being tired.


Gjorde lite saker efter skolan, haha så fult. jaja. Var här hemma med S&K ett tag, sen drog dom och jag har sovit nu kanske 3 timmar eller mer. Är så stressad och sur, har jätte ont i huvet nu också, ska äta och sen sova mer. Har det så roligt. Ninsy kommer hit oxå snabbt. KUL VA?!?!? haha nej fan hejdå :PPPpPPPpp

I never imagined that looking back on the laughs would make me cry

Åh så gosiga. Mys med släkt och oskar i söndags, asbra!
Känns som att jag lär bli dödad om jag lägger upp bilderna på oskar så får väll låta bli haha..

Angel of mine

Tumblr_m4ghv9d36d1qg9kfqo1_500_large
Vaknade upp med min fina, riktigt mysigt ♥Slutade tidigt idag. skönt som bara den, vädret har varit helt underbart. Pluggade ett tag. Tills pappa och jag åkte en sväng till stockholm fort och hämtade min mobil, hann somna i bilen både dit och hem. Underbart att ha tillbaks mobilen. Sedan efter jag ätit drog jag ut och satt och snacka med sofyyy, väl behövligt.♥ Perfekt dag!

You are my heaven


Grades don´t measure intelligence and age doesn´t define maturity

©
Dom här lediga dagarna har gått lite för fort. Har nog haft det i stort sett så bra som det går, med lite svackor dock. Men det är väll bara att försöka skratta åt allt och sluta gnälla! tjoho.
Skolan börjar dra ihop sig - kommer vara död i slutet av den här veckan. Stress.


Hela min värld

Love, Relationship Quotes
Trots att jag är så jävla stressad oh halvt död, så måste jag nog vara världens lyckligaste som har en
så fin kille. Det betyder så jävla mycket att ha nån som kan göra dom värsta stunderna till dom bästa genom att bara finnas till.

Going to take a nap

199706564696376943_kglqns6o_f_large

Jag har inte mycket kvar om du ger dig av

Jag vill ha sommar. Jag vill vara ledig, slippa skolan. Göra vad fan jag vill och va helt galen som man är på sommaren. Jag vill sola och bada. Jag vill till öland. Jag vill kunna va med min fina varenda dag. Jag vill så mycket! Men sen finns de ju en del nackdelar, folk åker bort väldigt mycket och då tar jag livet av mig haha. Jag har massor att göra i skolan kvar. osv. Men de kommer bli bra, jag känner det på mig♥

Never trust someone who lies to you. Never lie to someone who trust you.

Var med min fina igår , helt galet underbar dag♥ Tog tåget imorse till skolan, Var bara där ett tag dock, är hemma nu, känner mig inte riktigt på topp. Ska försöka sova lite alldeles strax, sedan ska jag plugga lite. Åh är såååååå trött. Kunde inte sova inatt, tror jag somnade runt 4-5. Men iallfall, jag döööör nu.
Puss

Sunshine

3 månader igår.
Jag vill ha tillbaka min mobil som är på lagning :(
Måste gå upp nu oh börja fixa mig osv, jobbiiiiiiigt!
fint väder ser det iallafall ut som att det är.
Sommaren är nära, panik säger jag bara!

Jag ba myser !


But you didn't have to cut me off Make it like it never happened and that we were nothing

Min blogg är nog världens tråkigaste, fast ser den inte som en blogg. För jag skriver egentligen inte åt någon. Skulle vara kul att göra de men orkar inte ens försöka för en ny blogg lär ju sluta ungefär precis som denna.
kapish

If there ever comes a day we can´t be together, keep me in your heart, i´ll stay there forever

577201_295852713832296_100002227086423_665532_1075826533_n_largeMotivational-31_largeMotivational-35_large
Under pressure

Just how it is

Tumblr_m3dyo9hrah1r3e62yo1_500_large

Nobody knows

Ja vad säger man.. jag vet inte. Det är bara så äckligt jobbigt. & ibland suger det att man inte kan  få nån annan att förstå problemet, Finns inga ord. Det är som att jag har allt jag nånsin velat men det jag har är så mycket mer som jag inte får ta del av.bara yta. Jag vet vem du är när du är med mig, men sen?
släpp in mig.

Men vafan, det är ju som de är amigos! Så lite men så mycket mer! Men det är jag tyst om. 
Har iallafall haft en bra dag, hängt med sofia och några andra sköna människor. Framförallt träffade jag en efterlängtad kompis som jag bör träffa så mycket mer. Nu ska jag chilla till lite musik och fortsätta filosofiera (?!) på livet och dess härligheter. Puss


Allting ordnar sig (men låt mig tänka klart)

Fredag vet inte vad som händer längre, skulle nyss göra nåt, ska göra nåt fortfarande men nu fattar jag inte mycket längre. Men det visar väll sig. Så ska nog iallafall fixa mig snart. Saknar min kille också.. det suger så jävla mycket, ååh!

RSS 2.0